Jumaat, 29 November 2013

Assalamualaikum..rakan2 yang sudi meluangkan masa membaca entri yang ingin kukongsi bersama.
Sebagai pendidik , musim cuti sekolah sebegini memang dinanti..bukannya bercuti sakan tetapi dalam erti kata yang sebenar2nya , aku dapat melaksanakan kerja2 sampingan lain tanpa memikirkan nak masuk kelas..takut murid bergaduh kalau lambat masuk...nak menanda buku2 latihan dan kerja2 sampingan yang lain. Pagi2 pula x la berkejar nak siapkan sarapan n nak ke sekolah..Bak kata anak sedaraku..hmm..cuti2 ni aman jalanraya..x der cikgu cikgi yang nak berlumba di jalanraya. oo..begitu rupanya...terasa juga kelainannya kan. Rasa bangga jugak la jadi cikgu ni.

   Cuti-cuti macam ni assignment tetap ada. Sampai hari ni masih ada yang belum siap. Aku dah kekeringan idea, tu yang singgah sekejap menaip entri di sini. Makan minum anak dankeluarga tetap kena jaga. Apa lagi berkejar2 la depan laptop dgn my kitchen. Masak simple2 saja tapi tau sajalah..anakku ni ibarat juri masterchef..kalau x cukup rasa pandai je komplen..Apa2pun seronok dan mencabar juga .

Tiada ulasan:

Catat Komen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...